Documenten WBI
verfijn de resultaten
In eerste instantie staan de meest recent geplaatste document bovenaan. Zodra u gaat zoeken/filteren, worden documenten getoond op basis van relevantie.
Aantal resultaten: 180
Het rapport beschrijft de methode voor het bepalen van de betrouwbaarheidsintervallen behorende bij de statistiek van de kust en meren (Ijsselmeer en Markermeer).
29 januari 2019
Het rapport beschrijft de methode voor het bepalen van de betrouwbaarheidsintervallen behorende bij de statistiek van de kust en meren (IJsselmeer en Markermeer).
29 januari 2019
Het rapport presenteert de statistische analyse ten behoeve van de basispeilen (waterstandsstatistiek) langs de hoofdstations langs de kust.
29 januari 2019
Het rapport beschrijft de toets- en rekenpeilen zoals afgeleid en gehanteerd in WTI-2011. Deze getallen gelden als basis voor WBI.
29 januari 2019
Dit rapport geeft een overzicht van onzekerheden in WBI, zowel de onzekerheden in belastingen als in sterkteparameters.
29 januari 2019
Het rapport beschrijft de belastingmodellen voor Hydra-Ring inclusief de basisstochasten. Daarnaast beschrijft het rapport de benodigde gegevens voor het modelleren van de statistische onzekerheid.
29 januari 2019
Het rapport beschrijft de achtergronden (modelschematisaties, randvoorwaarden, statistiek e.d.) voor de bepaling van de hydraulische belastingen voor de meren.
29 januari 2019
Het rapport presenteert een pragmatisch voorstel voor aanpassing van de statistiek en modelonzekerheid in waterstand in WBI-2017 voor de Vecht. In het voorstel wordt rekening gehouden met overstromingen in bovenstroomse delen van de Vecht.
29 januari 2019
Memo voor de uitvoering van nieuwe werklijnen voor Vechtafvoer bij Dalfsen. Het memo beschrijft de aangepaste Vechtstatistiek in WBI-2017 en implementatie in Hydra-Ring.
29 januari 2019
De Factsheet geeft in hoofdlijnen aanwijzingen voor de benodigde gegevens voor de vierde toetsronde en maakt daarbij vooral een vergelijking met de gegevens die benodigd waren voor de derde toetsronde en VNK2. Deze memo is tot stand gekomen met input van WTI2017.
29 januari 2019
De Factsheet richt zich op het bepalen van (minimale) vakgroottes voor macrostabiliteit en piping en heeft tot doel de bestaande insteek te beschrijven en onduidelijkheden expliciet te maken. Hierbij wordt geredeneerd vanuit de methode en de modellen. Tenslotte wordt afgerond met een advies voor beide faalmechanismen.
29 januari 2019
In de factsheet wordt de schematiseringstheorie uit het TRGS 2012 bondig toegelicht. Vervolgens wordt voor andere onderdelen van de schematisering ingegaan op mogelijke schematiseringonzekerheden. Tevens wordt uitgelegd hoe schematiseringonzekerheid in de praktijk verkleind kan worden, inclusief toelichting op hoe bij het ontwerp gebruik kan worden gemaakt van het SOS (Stochastische Ondergrond Schematisatie) dat voor het WBI2017 is ontwikkeld.
29 januari 2019
De factsheet gaat nader in op de ontwerpbelastingen uit het OI2014V4. Er wordt ingegaan op de rekenwaarde, de ontwerpbelastingen voor bekledingen en andere faalmechanismen.
29 januari 2019
In deze factsheet wordt aangegeven wat de post overig in de faalkansbegroting inhoudt en wat de relatie is met indirecte mechanismen. Praktische handvatten worden gegeven voor de omgang met deze aspecten bij het ontwerp.
29 januari 2019
De Factsheet gaat in op de faalkansbegroting, de verdeling van de overstromingskansnorm over verschillende faalmechanismen, en hoe en wanneer de standaard faalkansbegroting aangepast kan worden.
29 januari 2019