Documenten BOI
verfijn de resultaten
In eerste instantie staan de meest recent geplaatste document bovenaan. Zodra u gaat zoeken/filteren, worden documenten getoond op basis van relevantie.
Aantal resultaten: 60
De Factsheet gaat over de vraag tot hoe ver buiten de trajectgrens de kering moet worden beschouwd zodat het traject voldoet aan de overstromingskanseis die in de norm is vastgesteld.
29 januari 2019
De Factsheet behandelt het lengte-effect en de wijze waarop dit aspect behandelt wordt in het ontwerpinstrumentarium.
29 januari 2019
De Factsheet beschrijft de werkwijze voor macrostabiliteit bij golfoverslag voor toepassing van het CSSM-materiaal (gedraineerd of ongedraineerd rekenen)
29 januari 2019
Factsheet doet een voorstel over hoe binnen de lopende dijkversterkingsprojecten stabiliteitsberekeningen, gegeven het gebruik van de vigerende versie van D-Geo Stability, uitgevoerd moeten worden.
29 januari 2019
In dit rapport staan de waterstandsverlopen voor de benedenrivieren. Het benedenrivierengebied is hierbij ingedeeld in deelgebieden, afhankelijk van de bijdrage van modelranden (bovenrand c.q. benedenrand) en Europoortkeringen aan de waterstand; voor elk deelgebied is een geschematiseerd waterstandsverloop weergegeven.
29 januari 2019
Het rapport beschrijft de waterstandsverlopen voor de meren (IJsselmeer en Markermeer, inclusief Ketelmeer, Vossemeer en zuidelijke randmeren). Het waterstandsverloop bestaat uit een combinatie van meerpeil en stormopzetverloop. Meerpeil is stationair op het niveau van de waarde van het zogenoemde 90%-percentiel; de opzet heeft een trapeziumvorm. De 90%-percentielen van het meerpeil zijn inclusief effect van onzekerheden.
29 januari 2019
Het rapport beschrijft de waterstandsverlopen voor de Vecht- en IJsseldelta. Het gebied is hierbij ingedeeld in deelgebieden, afhankelijk van de bijdrage van modelranden (bovenrand c.q. benedenrand) en Ramspolkering aan de waterstand; voor elk deelgebied is een geschematiseerd waterstandsverloop weergegeven.
29 januari 2019
Het rapport beschrijft de waterstandsverlopen voor de Rijntakken en de Maas. Het gebied van de Rijntakken en de Maas is ingedeeld in deelgebieden; voor elk deelgebied is een geschematiseerd waterstandsverloop weergegeven. Voor het Benedenstroomse deel van de Lek en het bovenstroomse deel van de Maas geldt een waterstandsverloop dat rechtstreeks uit WAQUA-berekeningen volgt.
29 januari 2019
Het rapport beschrijft de windstatistiek op verschillende windstations in Nederland. Deze windstatistiek is geïmplementeerd in Hydra-Ring en geldt als basis voor de beoordeling in WBI.
29 januari 2019
De Factsheet datamanagement beschrijft de gegevens en datastroom die nodig zijn voor het uitvoeren van een beoordeling op basis van overstromingskansen en nieuwe normen. Het is belangrijk dat de juiste informatie op de juiste manier wordt gebruikt en vastgelegd.
29 januari 2019
Het rapport beschrijft de waterstandsverlopen voor de kustgebieden (Waddenzee, Hollandse kust en Westerschelde). Het waterstandsverloop bestaat uit een combinatie van stormopzetverloop, het gemiddelde astronomische getij en een faseverschil tussen deze twee grootheden. Het verloop van de stormopzet is trapeziumvormig en het faseverschil hangt van het deelsysteem af.
29 januari 2019
Het rapport presenteert de fysische analyse ten behoeve van de basispeilen (waterstandsstatistiek) langs de hoofdstations langs de kust. Het betreft de ruimtelijke variatie langs de kust.
29 januari 2019
Dit rapport gaat in op de verbeterde gedetailleerde toets bij het toetsspoor Betrouwbaarheid Sluiting voor kunstwerken, en specifiek op de scoretabellen die benodigd zijn. De scoretabellen worden ook gebruikt voor ontwerpen.
29 januari 2019
De handleiding lokaal schematiseren beschrijft de opzet en doelstelling van WTI-SOS; daarnaast beschrijft de handleiding een stappenplan om vanuit WTI-SOS tot een lokale schematisatie te komen, inclusief nadere toelichting van verschillende aspecten van het lokale schematiseren van de ondergrond en het bepalen van het benodigde grondonderzoek.
29 januari 2019
De handleiding datamanagement beschrijft de opzet en eisen van het datamanagement in WBI 2017 met betrekking tot ruimtelijke vastlegging, gegevensstructuur en gegevensuitwisseling. De handleiding geeft ook de richting aan over de wijze van het verzamelen van gegevens, het inrichten van de organisatie voor de gegevensverzameling en het gebruik van de gegevens in WBI voor alle toetssporen.
29 januari 2019